bonusuri

Bonusuri case de pariuri
Unibet Bonus
Unibet, unul dintre cei mai importanti operatori in domeniul pariurilor sportive din Romania, iti ofera sansa de a castiga multi bani pariind pe sporturile tale preferate. Pentru sectiunea de pariuri sportive, noi oferim un bonus substantial jucatorilor nostri care doresc sa parieze pe sportul preferat din fata unui calculator. La Unibet ai 250 de lei pariu 100% fara risc. Pentru a fi totul foarte clar, am vrea sa explicam acest tip de bonus: in cazul in care tu pariezi o suma de bani pana la limita de 250 de lei, la primul tau pariu facut la noi, noi iti inapoiem banii la primul pariu, in cazul in care pariul este pierzator.
Unibet - Bonus 250 Ron - Inregistrare!

Netbet Bonus
NetBet inseamna performanta si castiguri mari la pariuri sportive. Increderea de care ne bucuram in randul jucatorilor nostri a dus la imbunatatirea serviciului oferit si la diversificarea tipurilor de pariuri sportive puse la dispozitia lor. NetBet iti ofera acces la bonusuri uriase, destinate atat noilor jucatori, cat si celor mai experimentati dintre ei. Jucatorii noi de pariuri sportive primesc un bonus de 1500 de RON de la NetBet! Suna bine? Bonusul este oferit in 5 transe a cate 450, 100, 200, 300 si 450 de RON. Acest pachet de bun venit este destinat noilor jucatori ce fac depuneri pe NetBet Sport. Trebuie doar sa te inregistrezi, sa introduci la Casierie codurile indicate de noi si apoi sa pariezi suma depozitului tau o singura data.
Netbet - Bonus 1500 Ron - Inregistrare!

Fortuna Bonus
Fortuna este sponsor al echipei nationale de fotbal a Romaniei, ceea ce ne face si mai mandri de a fi alaturi de jucatorii nostri ce pariaza pe competitii sportive. La Fortuna ai o varietate foarte mare de pariuri sportive si bonusuri la fel de impresionante. Cei care sunt nou-veniti beneficiaza de un bonus foarte atractiv: 300 de lei pariu fara niciun risc asumat de ei. Pentru a beneficia de acest bonus, deschide-ti un cont pe site-ul Fortuna, fa prima ta depunere de minim 300 de lei si plaseaza primul pariu. In cazul in care el nu e castigator, atunci primesti inapoi miza respectiva. Important este ca acest prim pariu sa fie pus pe 300 de lei deoarece astfel primesti intreaga suma inapoi.
Fortuna - Bonus 300 Ron - Inregistrare!

Sportingbet Bonus
Sportingbet are o oferta exclusiva pentru tine. Ne mandrim cu faptul ca am fost declarati cel mai bun operator de jocuri online in anul 2016. Aici vei primi un bonus atractiv la sectiunea Pariuri sportive daca te inregistrezi pe site. Mai exact, acest bonus consta intr-un procent de 100% la prima ta depunere, pana in limita a 200 de lei. Dupa inregistrarea pe site-ul nostru, trebuie sa faci o depunere in maixm 7 zile si vei primi 200% din aceasta depunere, in limita a 200 de lei. In plus, la pariurile sportive ai si un freebet de pana la 25 de lei in fiecare zi, in cazul in care pui pariuri simple sau multiple la o cota totala de 2,50.
Sportingbet - Bonus 200 Ron - Inregistrare!

888Sport Bonus
888sport este o casa de pariuri online cu o experienta vasta la nivel international. Ca bonus de bun-venit pentru jucatorii ce mizeaza pe pariuri sportive, 888sport ofera 100%, in limita a 1.000 de lei, bonus primit. Acest bonus poate fi acordat doar celor care fac o prima depunere dupa ce se inscriu pe site-ul nostru. Atunci cand un jucator inregistreaza castiguri si primeste bonusul nostru, aceste sume vor fi pariate in maxim 60 de zile de la depunerea primilor bani in cont. Astfel, bonusul primit de jucator este acordat in rate a cate 40 de lei. Site-ul nostru ofera numeroase posibilitati de pariere si bonusuri substantiale schimbate la intervale regulate de timp.
888Sport - Bonus 1000 Ron - Inregistrare!
1
  • Nu rata biletul tau zilnic si sansa de a castiga premiul zilei.

Toate drepturile rezervate - Copyright @ 2019 - Super Pariu

Licenta Onjn